In the dark it’s easier to see. – Savatage, „When the crowds are gone“

 

Здравейте,

Пиша няколко думи за сайта и какво да очаквате, за да няма грешни очаквания. Като че ли може да се избегне нещо, което хем го има, хем го няма… 😉

Ще ви разказвам неща най-вече от личен опит, но често достигам до нещо по интуитивен път или чрез “прещракване” на някаква връзка, чрез нещо, което чета/наблюдавам/слушам в момента. Обикновено това, което чета, например, няма нищо общо с това, което ми е “прещракало”. Просто информацията активира дадени връзки в мен. Сигурна съм, че ви се е случвало.

Всичко тук е лично изживяване или наблюдение и идеята е при вас да се получат ваши собствени “прещраквания”, които може да нямат нищо общо с написаното.

Всеки има свой уникален и индивидуален път и начин да стигне до нещата. Няма как аз да ви кажа кой е вашият път. Всичко, което търсите е във вас самите, а другото са само помощни средства.

Четете на ваша отговорност, защото всичко тук ще предизвиква ума ви и ще активира въображението ви. Понякога това може да е доста объркващо. Трябва да пуснете “логиката”, с която сте свикнали и да излезете от ума си.

Пускането, това е едно от най-важните и същевременно най-трудните неща в този свят. Начина да постигнеш каквото и да е, е да пуснеш абсолютно всичко. Не трябва да има никакви вкопчвания. Дори и в самия живот.

В много случаи нямам време да „разархивирам“ цялата информация. Т.е. ще пиша ключови думи и кратки обяснения. Информацията често идва при мен в „пакети“, които могат да се разгърнат в десетки, понякога и стотици страници. Така че много от нещата ще бъдат в по кратката им форма, и вие сами ще можете да си ги разархивирате и да извлечете есенцията, ако решите. Още повече така ще можете да извлечете това което индивидуално на вас ще ви свърши работа, а не да четете нещо смляно наготово, което може да заблуди сетивата ви, защото е пречупено през моята гледна точка.

Сигурно сте го чували много пъти, но – не вярвайте на нищо „на сляпо“. Експериментирайте и откривайте нещата сами, защото опитността и изживяването са единствените пътища към истинско познание. Аз не мога да ви дам знание, а само инструменти, с които да си помогнете.

И последно – забавлявайте се. Забавлявайте се с всичко, което откривате, с всичко което изживявате. Защото тук сме като деца – не знаем нищо, учим се, а най-добре се учи чрез игра. По детски. 🙂 Колко често сте срещали в езотеричните материали, твърдението, че сме в една голяма Игра. Ами точно това е – играйте си. Забавлявайте се, по детски, с всичко.

 

Политика за личните данни

Условия за ползване

Съобразно ЗАПСП и ЗИС, всички материали от този сайт подлежат на авторско право!