Здравейте,

Пиша няколко думи за мен, тъй като реших този сайт да бъде анонимен, но все пак ще споделя няколко неща за да е малко по ясно защо аджеба пиша тези неща и от къде на къде пускам някаква информация.

Основната причина за анонимността е, че не искам да се съобразявам по никакъв начин с това коя съм аз. Не искам моето identity да ми пречи. А ако излезна открито с моята идентичност, тя неминуемо ще ми пречи. Наясно съм, че имам още много уроци да уча и още много неща за отрабтоване. Затова и не претендирам информацията тук да е перфектна, истинна или някакво учение. Просто споделям неща, до които съм стигнала и ако са полезни на някого – супер, ако някой реши да ме напсува – пак супер.

Нямам никакви претенции и никакви желания за водене на някого към нещо.

Причината, поради която пиша е следната. Много съм се лутала в живота си. Изключително трудно ми е да се фокусирам върху едно нещо. Винаги съм имала много силна интуиция. И винаги когато се запитам: „Какво, по дяволите трябва да правя в този живот, с какво да се занимавам?“, интуицията ми крещи: „Пиши, пиши, пиши…“. И аз не я слушам и продължавам по стария начин… хахаха. Това, разбира се е заради стотиците блокажи, върху които работя и тепърва ще продължавам да работя.

Но в един момент, реших просто да изкарам тази информация наяве, за мой собствен кеф и за успокоение на душата ми. Дали някой ще я прочете, не ме интересува особено, още по малко дали ще я оцени по някакъв начин – позитивен или негативен.

Какъв опит имам и защо смятам че има нещо в тази информация?

Нямам супер богат опит с ОИТ, сърфиране в астрала, пътувания по други реалности, нагуали и т.н. Имам все пак някакви изживявания в тази насока. Изключително чувствителна съм, случвала ми се е намеса от нефизически същества, осъзнато сънуване, разширяване на съзнанието (това което много хора наричат ОИТ). Но не съм като някои, които могат да прекарат дни и месеци в разширено състояние на съзнанието. Не мога да го котролирам и да го правя по мое желание. Все още.

Все пак много ясно ми е била показвана истинската природа на всичко. Имам много чувствителни сетива и понякога просто знам неща, без да съм стигала до тях по логически път.

Фенка съм на издателство „Паралелна реалност“, и това със сигурност ще си личи в писането ми. Затова си го признавам предварително. Просто твърде много са ми помогнали в развитието ми, и няма как да не възприема различни термини и изрази от тях. Препоръчвам ги на всеки – както материалите в сайта им, така и книгите им. Ето и линк: https://parallelreality-bg.com/

Работила съм с хора, по различни начини (коучинг, организиране на събития, и други), но методите при коучинга и дори при психологията в повечето случаи са твърде повърхностни и ограничени, за да се постигне някаква по-дълбока промяна.

За да се постигне истинска промяна и развитие, по мое мнение, трябва да се работи със сянката и с вътрешното дете, както и с други части на подсъзнанието. Да се получи достъп до нашите заключени части, да се интегрират с идентичността ни и да се балансират.

Лесно е да се каже, но разбира се, не е хич толкова лесно да се направи. Не всеки е готов. Затова ако не се чувствате готови, по добре не се насилвайте.

Случва ми се да попадна на дадена информация, да я прочета, но да не извлека почти никаква полза от нея. След време, обаче, по някаква причина се сещам за тази информация, минавам пак през нея и получавам невероятни осъзнавания. Така че, ако сте попаднали тук, вероятно има защо. Може да не е сега, но в бъдеще, когато таймингът ви настъпи, да разберете причината.

Прекрасно усещане. Когато много десетки пъти си повтарял и обяснявал нещо на някого, а той не те е разбирал. И изведнъж той ти го обяснява с негови си думи, някак сам е стигнал до него, и дори не е забелязал, че ти си му го казвал преди. Няма друг начин някой да стигне до някакво знание или осъзнаване освен сам. И най-хубавото е, когато си невероятно щастлв от това, вместо да очакваш признание. Прекрасно е да нямаш нужда от това другите да те признават за прав или да рабират къде си бил преди време или къде си сега… Просто да се наслаждаваш на техните осъзнавания.

Преди време често си мислех: „след време ще ме разберат, след време ще знаят, че съм била права“, но не е така. Всеки разбира нещата сам за себе си и няма как да познае или разбере това, за което не е готов или не е бил готов.

Така че, наслаждавайте се. Наслаждавайте се на четенето, на осъзнаванията, на трудностите, на объркването, на яснотата, на всичко, без изключение. Не приемайте нищо на сериозно, защото сме тук да си играем. 🙂

Политика за личните данни

Условия за ползване

Съобразно ЗАПСП и ЗИС, всички материали от този сайт подлежат на авторско право!